Deko kroon
Zoek

Service & onderhoud

Het beveiligingssysteem dient ten aller tijde goed te functioneren zodat u er op kan vertrouwen wanneer het nodig is. Dit is niet alleen belangrijk voor uw eigen veiligheid, maar dit is in vele gevallen ook een eis van de verzekering in verband met de verlenging van het beveiligingscertificaat.
Om er zeker van te zijn dat het inbraakdetectiesysteem nog correct werkt dient het gehele systeem dan ook jaarlijks te worden gecontroleerd.

Gedurende het onderhoud wordt niet alleen het gehele systeem gecontroleerd op een goede werking. Ook wordt bekeken of de projectering van het systeem nog juist is of dat er bijvoorbeeld een kast, wand of een ander obstakel voor de melder is geplaatst waardoor deze geen goede detectie meer heeft.

Tijdens het onderhoud wordt bekeken of alle componenten nog in een goede staat verkeren.
Dit voorkomt ongewenste alarmen.

Tevens wordt gecontroleerd of de doormelding nog in orde is en of alle meldingen correct binnenkomen bij de meldkamer.

Service staat bij ons hoog in het vaandel.
Deko Alarm & Beveiligingstechniek zorgt ervoor dat u een betrouwbaar beveiligingssysteem heeft waarop u kunt vertrouwen.

U kunt bij Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV een onderhoudscontract afsluiten zodat wij tenminste éénmaal per jaar (vaker indien gewenst) een complete check op uw systeem uitvoeren.
Dit gebeurt door één van onze gecertificeerde monteurs.

Hebben wij uw alarminstallatie niet geplaatst? dat is geen probleem.
Wij kunnen evengoed het onderhoud op uw systeem uitvoeren.
Dankzij onze ruime ervaring in de beveiliging zijn wij bekend met alle professionele beveiligingssystemen en kunnen wij een goede en betrouwbare service verlenen op uw beveiligingssysteem.

Ons serviceteam is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.
Tijdens kantooruren kunt u ons bereiken via ons kantoor, buiten kantoortijden is het serviceteam bereikbaar via onze eigen bereikbaarheidsdienst.
Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV zorgt ervoor dat u zo spoedig mogelijk wordt geholpen.

Kwaliteit staat bij Deko voorop!

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV
werkt onder andere met de volgende merken:

Wilt u dat één van onze beveiligingsadviseurs bij u langskomt, om een vrijblijvend en op maat gemaakt beveiligingsadvies
en een offerte voor u te maken?