Deko kroon
Zoeken

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV

U heeft een gezond en goedlopend bedrijf opgezet of u heeft een mooie woning en daar bent u trots op. U wilt uw eigendommen dan ook goed beveiligen. U kunt de veiligheid over uw met zorg opgebouwde investeringen overlaten aan de specialisten van Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV.

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV waakt al sinds 1974 met succes over uw veiligheid. Niet voor niets zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste en meest veelzijdige gespecialiseerde beveiligingsbedrijven van Nederland. Wij behandelen het totale pakket, vanaf het ontwerp en/of de installatie van uw beveiligingsinstallatie (brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie, inbraakdetectiesysteem, camerasysteem en/of toegangcontrolesysteem) tot de bewaking over uw eigendommen door onze eigen bewakingsdienst “Deko Bewaking BV”.

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV is een CCV erkend Borg-E en Borg-B beveiligingsbedrijf en een CCV erkend branddetectiebedrijf voor zowel brandmeldinstallaties als ontruimingsalarminstallaties (volgens de meest recente regeling BMI en OAI). Deko is tevens ISO 9001 gecertificeerd. Deko Brand & Veiligheidsadvies BV is ook een erkend PvE opsteller brandmeldinstallaties. Deko behoort hiermee tot de meest gecertificeerde bedrijven van Nederland.

Flexibiliteit, service en betrouwbaarheid zijn de kenmerken van Deko Alarm. De monteurs van Deko zijn opgeleid om uw beveiligingssysteem professioneel te onderhouden of te monteren.
Het zal duidelijk zijn: Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV onderscheidt zich van anderen door te werken met ervaren professionals die staan voor hun vak.

Heeft u interesse in één van onze perfecte oplossingen op maat? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn u graag van dienst.

Kwaliteit staat bij Deko voorop!

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV
werkt onder andere met de volgende merken:

Wilt u dat één van onze beveiligingsadviseurs bij u langskomt, om een vrijblijvend en op maat gemaakt beveiligingsadvies
en een offerte voor een beveiligingssysteem voor u te maken?