Deko kroon
Zoeken

Toegangscontrole

Het is van belang dat ongewenste personen niet komen op plaatsen waarvan u dat niet wilt.
Dat kunt u eenvoudig regelen door goed sleutelbeheer met mechanische sleutels en deugdelijk hang- en sluitwerk, maar wanneer een sleutel kwijt raakt dan bent u er niet meer zeker van dat ongewenste personen op plaatsen komen waar u ze juist wilt weren.

Door het toepassen van een goede en doordachte toegangscontrole houdt u grip op de situatie. Met sommige systemen is het zelfs mogelijk om eenvoudig na te gaan wie tot welke deur toegang heeft gekregen.

Toegangscontrole is het geautoriseerd en gecontroleerd toegang verlenen aan gebruikers van een gebouw, instelling of een woning.
Je weet met het juiste systeem precies wie waar en wanneer naar binnen is geweest. Dit verhoogt de mate van beveiliging.

Binnen de term toegangscontrole zijn er ook veel mogelijkheden die naar uw wens kan worden ingevuld.
Wilt u slechts een goed beheer voor kleine situaties?
Dan kan een stand alone systeem uitkomst bieden. Wanneer iemand een (elektronische) sleutel kwijt raakt dan kunt u deze uitprogrammeren zodat de tag zijn toegang tot de deur verliest.
Voor uitgebreidere systemen is het slim om gebruik te maken van netwerk gebaseerde systemen. Deze systemen staan in verbinding met een server en zijn centraal beheersbaar. 

Voor toegangscontrole is het van groot belang dat u het systeem kiest dat
goed bij u en uw organisatie past.

Kwaliteit staat bij Deko voorop!

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV
werkt onder andere met de volgende merken:

Wilt u dat één van onze beveiligingsadviseurs bij u langskomt, om een vrijblijvend en op maat gemaakt beveiligingsadvies
en een offerte voor u te maken?