Deko kroon
Zoeken

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV

Om een bedrijfspand, winkel, instelling, school of woning goed te beveiligen wordt vaak gebruik gemaakt van een inbraakdetectiesysteem.

Een inbraakdetectiesysteem bestaat uit een centrale waarop detectoren worden aangesloten. De centrale verwerkt alle meldingen afkomstig van de detectoren, activeert de sirene en de flitser en stuurt de meldingen door naar de meldkamer of naar privé adressen.

Een inbraakdetectiesysteem is voor iedere situatie anders en wordt dan ook op maat ontworpen op basis van de risicoklasse indeling (VRKI). Hierbij wordt gekeken naar de aanwezige attractieve goederen en de waarde van deze goederen.

 

UNii centrale met bedienpaneel
Risco Passief infrarood detector

Het inbraakdetectiesysteem wordt geprojecteerd en ontworpen volgens de indeling van het pand. Ook uw wensen worden in het plan en het ontwerp meegenomen. Hierdoor ontstaat een systeem dat voldoet aan uw wensen en aan de eisen van de verzekering. 

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV is een BORG erkend beveiligingsbedrijf. Voor uw inbraakdetectiesysteem kan dan ook een certificaat worden afgegeven zodat u aan uw verzekeringsmaatschappij kan aantonen dat er een professioneel beveiligingssysteem in geïnstalleerd en wordt onderhouden door een vakbekwaam bedrijf.

 

Kwaliteit staat bij Deko voorop!

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV
werkt onder andere met de volgende merken:

Wilt u dat één van onze beveiligingsadviseurs bij u langskomt, om een vrijblijvend en op maat gemaakt beveiligingsadvies
en een offerte voor u te maken?