Deko kroon
Zoeken

Meldkamer

Voor de actie die op een alarmmelding ontstaat zijn er diverse mogelijkheden.

U kunt een alarmmelding door laten melden naar uw smartphone, maar zoals u wellicht zelf heeft ondervonden is deze niet altijd en overal bereikbaar en wordt een mobiele telefoon door de gebruiker vaak uitgeschakeld op bepaalde tijden.
Een doormelding naar een mobiele telefoon wordt dan ook alleen toegepast wanneer dit specifiek door de klant wordt gevraagd en wanneer er geen eis is van een verzekeringsmaatschappij.

De meeste alarminstallaties worden aangesloten op een PAC ofwel particuliere alarmcentrale of meldkamer.

De alarmmelding komt binnen bij de meldkamer waarna deze wordt doorgemeld naar de door u opgegeven waarschuwingsadressen of naar een ND- bewakingsbedrijf.

Daarnaast vind er iedere dag een controle plaats waarmee wordt gecontroleerd dat de installatie nog goed functioneerd en dat de doormelding naar de meldkamer nog plaats kan vinden.
Doordat bij de meldkamer wordt gecontroleerd en geregistreerd wie er wordt gebeld en of deze persoon bereikbaar was vindt er een doeltreffende actie plaats.

Bij de meldkamer kan eenvoudig het onderscheid worden gemaakt tussen de aard van de alarmmeldingen.
Zo kan de centralist direct zien of het een inbraakalarm betreft, maar ook een brandmelding, overvalmelding, sociaal alarm of een technisch alarm wordt apart en herkenbaar weergegeven.

Voor elk type alarmmelding zal de centralist van de meldkamer de door u gewenste actie uitvoeren.

Er zal dus altijd een gerichte actie plaatsvinden.

Kwaliteit staat bij Deko voorop!

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV
werkt onder andere met de volgende merken:

Wilt u dat één van onze beveiligingsadviseurs bij u langskomt, om een vrijblijvend en op maat gemaakt beveiligingsadvies
en een offerte voor u te maken?