Deko kroon
Zoeken

Mistgeneratoren

Drogisterijen, kantoren, magazijnen, autobedrijven(showrooms), tankstations, kledingzaken en juweliers worden vaak geconfronteerd met ramkraken en snelkraken.

Buiten dat u veelal dure goederen kwijt bent is er vaak ook zeer veel schade aan het pand. En dan nog te denken aan de schade aan de inventaris en aan de omzetschade omdat u niet open kunt. De gemiddelde tijd van zo een inbraak ligt op slechts 90 seconden en dieven weten vaak precies waar de meest attractieve zaken liggen opgeborgen. Een rolluik of gelaagd glas biedt vaak onvoldoende bescherming tegen dit soort criminaliteit.

Een belangrijke ontwikkelingen op dit beveiligingsgebied is de mistgenerator.

Als de alarminstallatie wordt geactiveerd blaast de mistgenerator onder hoge druk rook uit. In enkele seconden wordt een ruimte gevuld met een dichte mist die elke activiteit onmogelijk maakt doordat de inbreker letterlijk geen hand meer voor ogen ziet. Door de snelle uitstoot raakt de inbreker gedesoriënteerd.

Wat niet te zien is valt ook niet te stelen dus uw spullen blijven veilig in uw pand.

De mistgenerator kan worden aangesloten op elk bestaand beveiligingssysteem en zal na een inbraakalarm direct de beveiligde ruimte vullen met een ondoordringbare witte mist. De rook is niet schadelijk voor mensen en dieren en het tast de producten niet aan.

Om de verwarring bij de indringer compleet te maken is ook een krachtige stroboscoop flitser leverbaar. De combinatie rook en flitslicht zorgt voor absolute desoriëntatie.

Kwaliteit staat bij Deko voorop!

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV
werkt onder andere met de volgende merken:

Wilt u dat één van onze beveiligingsadviseurs bij u langskomt, om een vrijblijvend en op maat gemaakt beveiligingsadvies
en een offerte voor u te maken?