Deko kroon
Zoeken

Borg erkend beveiligingsbedrijf

Een beveiligingsinstallatie kan alleen goed functioneren als het systeem goed is geprojecteerd en aangelegd en dat de juiste materialen overeenkomstig de beveiligingsklasse worden gebruikt.
Het is dus van groot belang dat dit wordt gedaan door vakkundig en gekwalificeerd personeel.

BORG beveiliging betekent vakmanschap
Veel ondernemers en particulieren zijn onvoldoende beveiligd tegen inbraak, terwijl ze fors investeren in beveiligingsmaatregelen. Dit geeft criminelen de kans om de bedrijfscontinuïteit te verstoren met grote financiële gevolgen. Een beveiligingsbedrijf kan ondernemers helpen het risico om slachtoffer van inbraak te worden te verkleinen.

Om het vakmanschap te kunnen garanderen heeft het CCV het certificatieschema BORG in beheer.
Er is een apart certificatieschema voor elektronische beveiligingsmaatregelen (BORG-E) en voor bouwkundige maatregelen (BORG-B)
BORG erkende beveiligingsbedrijven projecteren het systeem volgens de VRKI (vernieuwde risicoklasse indeling).
De VRKI wordt regelmatig herzien en geactualiseerd naar de huidige risico’s in inbraakmethoden.

Een bedrijfspand kwalitatief goed beveiligen doe je in 3 stappen:
– Het correct inschatten van het risico- en beveiligingsniveau en het vastleggen hiervan in het intake document.
– Een passend beveiligingsplan opstellen, voortvloeiend uit de risicoklasse-inventarisatie met een combinatie van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen.
– Het professioneel installeren van de gekozen maatregelen.

Zekerheid en vakmanschap
Aan de hand van het BORG certificaat toont het beveiligingsbedrijf zijn betrouwbaarheid en vakmanschap. Ondernemers weten wat de risico’s zijn, en mogen erop vertrouwen dat de beveiligingsmaatregelen die genomen worden daarbij aansluiten.
Beveiligingsbedrijven die goedgekeurd zijn om BORG-E en BORG-B certificaten uit te geven, worden namelijk regelmatig beoordeeld door een certificatie-instelling op levering van producten en of diensten (Deko wordt jaarlijks gecertificeerd door KIWA-NCP).

Denk hierbij aan het juist adviseren, aanleggen, monteren en onderhouden van de vastgestelde beveiligingsmaatregelen.
Bovendien worden BORG beveiligingsbedrijven gecontroleerd op de bedrijfsprocessen, deskundigheid, integriteit en betrouwbaarheid van het personeel.

Met het BORG certificaat weet de eindgebruiker dat er betrouwbare beveiliging is aangebracht en dat de installatie voldoet aan de polisvoorwaarden van de verzekeraar.

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV is gecertificeerd voor zowel de BORG-E als de BORG B regeling en mag zich dus een BORG erkend beveiligingsbedrijf noemen.

BORG erkende bedrijven worden opgenomen in het register VAKMAN op de website van “Het CCV”.

Kwaliteit staat bij Deko voorop!

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV
werkt onder andere met de volgende merken:

Wilt u dat één van onze beveiligingsadviseurs bij u langskomt, om een vrijblijvend en op maat gemaakt beveiligingsadvies en een offerte voor een inbraakdetectiesysteem voor u te maken?