Deko kroon
Zoeken

Additionele toepassingen

Naast de “normale” componenten die op een inbraakdetectie systeem kunnen worden aangesloten, is het ook mogelijk om additionele toepassingen aan te sluiten op het inbraakdetectie systeem.
Deze additionele toepassingen hebben een andere functie als het detecteren van een inbraak.

Onder additionele toepassingen kunt u denken aan het aansluiten van brandmelders op uw detectiesysteem, maar ook een overvalknop, technisch alarm of een sociaal medisch alarm vallen onder de groep additionele toepassingen.

Additionele toepassingen worden op een aparte groep op het inbraakdetectiesysteem aangesloten.
Bij de meldkamer dient bekend te zijn wat voor soort toepassing het betreft en wat de actie dient te zijn die de meldkamer moet nemen in geval van een melding.

Indien u brandmelders toepast op een inbraakdetectiesysteem vallen deze onder additionele toepassingen.

Door de toepassing van brandmelders kunt u snel reageren op brandalarmen.

 

Met een paniek knop kunt u een overvalmelding of een sociaal/medisch alarm genereren

Let op! Nieuw beleid politie
Vanaf 1 juli worden enkel door een PAC geverifieerde overvalarmen als een PRIO 1 melding behandeld. Zonder verificatie zal een overvalalarm bij de politie een lagere prioriteit krijgen (“politie assistentie gevraagd”).

Het nieuwe beleid geldt voor zowel bestaande klanten met overvalknoppen als toekomstige systemen waar overvalknoppen op van toepassing zijn.

Een vloeistofdetector kan worden gebruik om een lekkage te ontdekken in bijvoorbeeld een kelder. 

Wanneer de vloeistof boven een niveau komt dan wordt er een technische melding verstuurd naar de meldkamer en/of uw technische dienst zodat er zo spoedig mogelijk een actie kan worden ondernomen.

Een temperatuursensor kan worden toegepast in een serverruimte of in een koelruimte waarbij de temperatuur in de ruimte niet boven of onder een bepaalde temperatuur mag komen. Wanneer de temperatuur boven of onder de grenswaarde komt dan wordt er een technische melding verstuurd naar de meldkamer en/of uw technische dienst zodat er zo spoedig mogelijk een actie kan worden ondernomen.

Kwaliteit staat bij Deko voorop!

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV
werkt onder andere met de volgende merken:

Wilt u dat één van onze beveiligingsadviseurs bij u langskomt, om een vrijblijvend en op maat gemaakt beveiligingsadvies
en een offerte voor u te maken?