Deko kroon
Zoeken

Beveiligingscertificaat

Wanneer een inbraakdetectiesysteem conform de juiste risicoklasse is geprojecteerd en door vakbekwaam personeel is geïnstalleerd kan een BORG-E certificaat worden afgegeven voor het inbraakdetectiesysteem.
Met dit certificaat kunt u aan uw verzekeringsmaatschappij aantonen dat een betrouwbaar inbraakdetectiesysteem is geïnstalleerd door een BORG erkend beveiligingsbedrijf.

Er zijn twee soorten certificaten:
Een BORG-E certificaat wordt afgegeven voor de uitvoering van elektronische maatregelen. 
Een BORG-B certificaat wordt afgegeven voor de uitvoering van bouwkundige maatregelen. 

De maatregelen sluiten aan bij het risico van een object. Het risico en het gewenste beveiligingsniveau wordt bepaald volgens de Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI). Het beveiligingsniveau kan bereikt worden met standaardoplossingen, maar ook met maatwerk.

BORG Certificaten zijn vijf jaar geldig (mits jaarlijks onderhoud is uitgevoerd). Als een document is verlopen, dient de risicoklasse opnieuw te worden vastgesteld. 

Door gewijzigde regelgeving en/of een gewijzigd risico kan de nieuwe risicoklasse afwijken van de oorspronkelijke risicoklasse. Ook kunnen de geëiste beveiligingsmaatregelen of technieken zijn veranderd.
In dat geval dient de installatie te worden aangepast naar de huidige eisen en standaarden.

Alleen BORG erkende beveiligingsbedrijven mogen het officiële BORG certificaat afgeven.
Met het BORG certificaat weet de eindgebruiker dat er betrouwbare beveiliging is aangebracht en dat de installatie voldoet aan de polisvoorwaarden van de verzekeraar.

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV is gecertificeerd voor zowel de BORG-E als de BORG B regeling en mag zich dus een BORG erkend beveiligingsbedrijf noemen.

Wilt u er zeker van zijn dat u een betrouwbare partner voor uw beveiliging krijgt?
BORG erkende bedrijven worden opgenomen in het register VAKMAN op de website van “Het CCV”.

Kwaliteit staat bij Deko voorop!

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV
werkt onder andere met de volgende merken:

Wilt u dat één van onze beveiligingsadviseurs bij u langskomt, om een vrijblijvend en op maat gemaakt beveiligingsadvies en een offerte voor een inbraakdetectiesysteem voor u te maken?