Deko kroon
Zoek

advies veiligheidszaken

Deko Brand & Veiligheidsadvies BV is het adviesbureau van de DEKO groep.

Onze adviseur kan u helpen met al uw adviezen op het gebied van beveiliging en u adviseren over bepaalde onderdelen van de wetgeving, het bouwbesluit 2012 en vergunningen met betrekking tot de brandveiligheid.

Deko Brand & Veiligheidsadvies BV levert advies over brandveiligheid over tal van producten om uw (bedrijfs)omgeving veilig in te richten. Het keuzeaanbod is groot, en dat is niet voor niets; welk product u nodig heeft, is per ruimte verschillend. Zo gebruikt u in een houtopslag heel ander blusmateriaal dan in een ziekenhuis vol gevoelige apparatuur.

Welke producten zijn geschikt voor úw gebouw? Om dat goed te bepalen, komt Deko Brand & Veiligheidsadvies BV bij u langs. Het resultaat: een gedegen advies over brandveiligheid. Indien gewenst ook met suggesties voor de verschillende blusmiddelen en installaties.

Ook voor opleidingen zoals beheerder brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties kunt u bij ons terecht.
Deko Brand & Veiligheidsadvies BV verzorgt ook de NIBHV cursus Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallaties (BBMI/OAI).
De cursus vindt plaats op het kantoor van Deko te Den Helder.
Bij voldoende aanmeldingen kan de cursus bij u “in company” worden gegeven.

Ook voor het opstellen van uw ontruimingsplan conform de NEN 8112 en ontruimingstekeningen conform de NEN 1414 bent u bij
Deko Brand & Veiligheidsadvies BV aan het juiste adres.