Deko kroon
Zoeken

Netwerk(online) toegangscontrole

Een van de mogelijkheden voor het beheren van het toegangscontrolesysteem is door gebruik te maken van een online toegangscontrolesysteem.

Bij een online gebaseerd toegangscontrolesysteem heeft u uw hele systeem onder controle.

Bij online gebaseerde toegangscontrole systemen is het eenvoudig om kaarten en toegangsrechten te beheren en kunt u uitgebreide rapportages uitdraaien van de gebeurtenissen.

Wanneer één van uw medewerkers een tag verliest, dan kunt u met slechts één handeling
het systeem laten weten dat deze tag geen toegang meer mag hebben tot het gebouw.
Wanneer de tag vervolgens toch wordt aangeboden dan kunt u hiervan een melding ontvangen.

Bij het online toegangscontrolesysteem staat de toegangscontrole apparatuur in verbinding met de server. De server zorgt er voor dat de laatste data in de deurcontrollers wordt weggeschreven. Hierdoor blijft het systeem functioneren.
Ook wanneer de verbinding met de server wegvalt.

Bij een online toegangscontrolesysteem houdt u dus grip op uw systeem.

Bij online toegangscontrole is het ook vaak mogelijk om het systeem te koppelen aan andere systemen. Denk hierbij aan videomanagement waarbij de camerabeelden van het moment van het aanbieden van de kaart wordt gekoppeld met het videobeeld.

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld de parkeerplaats te beheren. Het systeem houdt bij hoeveel auto’s op het terrein aanwezig zijn. Wanneer het maximum auto’s is bereikt zal de slagboom gesloten blijven.
Ook het openen van een poort met uw telefoon en het voeren van aanwezigheids- en tijdsregistratie behoort tot de mogelijkheden. Kortom er zijn te veel toepassingen om op te noemen.

Kwaliteit staat bij Deko voorop!

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV
werkt onder andere met de volgende merken:

Wilt u dat één van onze beveiligingsadviseurs bij u langskomt, om een vrijblijvend en op maat gemaakt beveiligingsadvies
en een offerte voor u te maken?