Deko kroon
Zoek

Sloten en vergrendelingen

Voor de vergrendeling zijn er veel mogelijkheden en opties. Het is van belang dat u de juiste vergrendeling laat installeren.

Een buitendeur is één van de belangrijkste punten om goed te vergrendelen.
Wanneer hier het verkeerde slot wordt toegepast kunnen onbevoegden eenvoudig het pand alsnog betreden. Voor buitendeuren is het slim om bijvoorbeeld een gemotoriseerde meerpuntsluiting te laten installeren. Hiermee wordt de deur altijd goed vergrendeld.

Voor binnendeuren wordt vaak gebruik gemaakt van elektronische dagschootopeners. Deze openers vergrendelen de deur op de dagschoot. Elektronische dagschootopeners kunnen beter niet worden toegepast wanneer een hoger veiligheidsniveau gewenst is.

Een ander type vergrendeling is het gebruik van een sluitmagneet. Deze zijn in veel uitvoeringen te krijgen. Denk hierbij aan een enkele magneet of een dubbele uitvoering (voor een dubbele deur) of een versie met een meer architectuur uiterlijk. Ook de gewenste sterkte is afhankelijk van de toepassing waar de magneet moet worden geplaatst. Sterktes varieren van 150 Kg t/m 750 Kg.

Naast bovenstaande sluitingen zijn er nog veel andere soorten sluitingen verkrijgbaar. Denk hierbij aan sluitingen voor glazen deuren, shearlocks, pengrendels, solonoid sloten en nog veel meer.

Voor de afsluiting van een terrein of parkeerplaats wordt meestal gebruik gemaakt van een slagboom of een poort. Hiermee voorkomt u dat onbevoegden uw terrein betreden

Kwaliteit staat bij Deko voorop!

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV
werkt onder andere met de volgende merken:

Wilt u dat één van onze beveiligingsadviseurs bij u langskomt, om een vrijblijvend en op maat gemaakt beveiligingsadvies
en een offerte voor u te maken?