Deko kroon
Zoeken

CCV gecertificeerd ontruimingsalarm

Een brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie is een systeem waar op cruciale momenten op moet worden vertrouwd. Hoe sneller een brand wordt gedetecteerd, hoe meer tijd er is om iedereen in veiligheid te brengen, de brandschade te beperken en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.
Het is daarom van groot belang dat de brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie betrouwbaar is.

Een gecertificeerd branddetectiebedrijf betekent vakmanschap
Het projecteren, leveren, monteren en onderhouden van een brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie moet door een betrouwbaar bedrijf, dat werkt met goede werkprocedures en met ervaren en goed opgeleide specialisten worden geïnstalleerd.

Hiervoor heeft “Het CCV” certificatieschema’s in beheer voor brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties.

Professionele beveiligingsbedrijven, welke aan strenge eisen voldoen, kunnen hiervoor worden gecertificeerd.
Er is door “Het CCV” een apart certificatieschema opgesteld voor brandmeldinstallaties en een apart certificatieschema voor ontruimingsalarminstallaties. ook is er een apart schema voor de aanleg en het onderhouden van de brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie

Zekerheid en vakmanschap
Bedrijven die volgens een certificatieschema Brandmeldinstallaties en het certificatieschema Ontruimingsalarminstallaties werken, hebben bewezen dat zij goede brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties leveren, installeren en/of onderhouden.

U krijgt maatwerkadvies zodat uw brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties past bij uw situatie. Indien aan alle eisen is voldaan, wordt er bij oplevering of na onderhoud van een brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties, een certificaat afgegeven. Dit certificaat kunt u overleggen aan uw gemeente, brandweer of verzekeraar als zij hierom vragen. Tevens kunt u hiermee aantonen dat u voldoet aan uw zorgplicht.

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV is als één van de weinige bedrijven gecertificeerd voor beide schema’s voor het projecteren, leveren, monteren en onderhouden van een brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties.
Deko is voor u de betrouwbare partner voor het aanleggen, aanpassen of onderhouden van uw brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie.

Voordeel bij inspectiecertificering
Wanneer een opleveringscertificaat of onderhoudscertificaat wordt afgegeven voor een
brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie heeft u ook een voordeel bij de inspectie van een
onafhankelijke geaccrediteerde inspectie instelling.
Bij een geldig certificaat wordt een lichtere inspectie uitgevoerd wat u veel voordeel kan opleveren.

Bent u benieuwd welke bedrijven erkend zijn?
Gecertificeerde branddetectiebedrijven worden opgenomen in het register VAKMAN op de
website van “Het CCV”.

Kwaliteit staat bij Deko voorop!

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV
werkt onder andere met de volgende merken:

Bosch security

Wilt u dat één van onze beveiligingsadviseurs bij u langskomt, om een vrijblijvend en op maat gemaakt beveiligingsadvies
en een offerte voor u te maken?