Deko kroon
Zoek

Logboeken online

Wetgeving

LogboekenOnline is volledig geschreven binnen de wetgeving (Bouwbesluit 2012) en (NEN) normen zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Elke gebruiker, zoals onderhoudspartijen, Hoofd BHV, technische dienst, locatiemanagers, externe BHV opleiders, meldkamerpersoneel, certificeerders of controlerende instanties zoals het bevoegd gezag, werkt in zijn eigen ‘laag’ in het systeem, onafhankelijk van elkaar. En toch heb jij het totaaloverzicht!

Snelle toegang bij inspectie

LogboekenOnline helpt je om alle belangrijke documenten up-to-date te houden. Daarbij zorgt het systeem ook dat al deze documentatie gemakkelijk en snel in te zien is door het bevoegd gezag door middel van een QR code. Bij een inspectie of een controle hoef je dus nooit meer te zoeken naar de juiste ordner!

 

Rapportages en Statistieken

LogboekenOnline genereert rapportages en statistieken. Zo kun je in één oogopslag zien welke installatie onderhouden is of welke installatie de meeste storingen veroorzaakt. Hierdoor kun je direct preventieve of correctieve maatregelen nemen.

Technisch

Alle technische informatie betreffende een Brandmeld- of Ontruimingsalarminstallatie kan tot op componentniveau in LogboekenOnline worden geplaatst. Op basis van de groepenindeling wordt automatisch een functiematrix voor je gemaakt. Ook worden accuberekeningen automatisch voor je uitgevoerd. Natuurlijk is er ook ruimte voor de door jou geleverde documenten zoals PvE, RvO, tekeningen, et cetera. Jouw cliënt plaatst in zijn deel weer het ontruimingsplan en bijvoorbeeld zijn vluchtwegplattegronden en verslagen van de ontruimingsoefeningen zodat bij een inspectie in één oogopslag gecontroleerd kan worden of alle benodigde documenten aanwezig zijn.

Overzicht in onderhoud

Met LogboekenOnline heb je eenvoudig overzicht over het onderhoud van de (brandmeld)installaties per locatie. In één oogopslag kun je zien of het maandelijks beheer heeft plaatsgevonden, welke zaken er zijn geconstateerd en wat er gedaan is om eventuele problemen op te lossen. Je hoeft geen contact op te nemen met de onderhoudspartij of de locatie manager; je kunt dat direct inzien.

Kwaliteit staat bij Deko voorop!

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV
werkt onder andere met de volgende merken:

Bosch security

Wilt u dat één van onze beveiligingsadviseurs bij u langskomt, om een vrijblijvend en op maat gemaakt beveiligingsadvies
en een offerte voor u te maken?