Deko kroon
Zoeken

Ip techniek

IP staat voor Internet Protocol.

De meeste nieuwe systemen worden aangelegd met de IP technieken. Door gebruik te maken van IP techniek kan het systeem voor iedere situatie worden ontworpen en is de aanleg flexibel.

Met IP techniek hoeft er niet vanaf iedere camera een eigen transmissie te worden aangelegd naar de recorder. Meerder camera’s kunnen worden aangesloten op 1 switch en die switch kan op zijn beurt weer communiceren met een andere switch of met de recorder. Uiteraard wel met in achtneming van de bandbreedtes.

Bij een goede calculatie heeft u geen last van kwaliteitsverlies.

Wanneer grotere aantallen camera’s worden toegepast of wanneer hoge resoluties (bijvoorbeeld 4K) dient te worden opgenomen dan is het raadzaam om een apart datanetwerk aan te leggen voor de camerabeveiliging.

Wanneer gebruik wordt gemaakt van het bestaande netwerk kan het versturen van de camerabeelden van de camera naar de recorder een vertraging veroorzaken op het bedrijfsnetwerk met
alle gevolgen van dien.

Ook het gebruik van draadloze verbindingen zoals point to point straalverbindingen zijn mogelijk wanneer buiten een verbinding moet worden gelegd tussen twee gebouwen of cameramasten.

Ligt er een bestaand coax netwerk? Dan kunnen IP over Coax converters worden toegepast.

Kwaliteit staat bij Deko voorop!

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV
werkt onder andere met de volgende merken:

Bosch security

Wilt u dat één van onze beveiligingsadviseurs bij u langskomt, om een vrijblijvend en op maat gemaakt beveiligingsadvies
en een offerte voor u te maken?