Deko kroon
Zoek

inbraakwerende Kluizen

Inbraakwerende kluizen zijn de laatste barrière tussen de inbreker en waardevolle spullen. De voornaamste functie is weerstand bieden tegen het geweld van een inbreker. De weerstand wordt getest door experts met relevante kennis en middels diverse (inbraak)gereedschappen. Hoe hoger de weerstand die een kluis biedt, des te hoger de normering die de kluis krijgt.

Kluizen met Europese certificeringen en Grades

Goede inbraakwerende kluizen en kasten zijn getest en gecertificeerd volgens Europese normeringen zoals EN 14450 (met name voor particulier gebruik) en EN 1143-1. Deze kluizen kunt u herkennen aan het blauwe ECB-S certificaat aan de binnenzijde van de kluisdeur.

Grade 0 tot Grade VI kluizen en verzekering

Inbraakwerende kluizen met een EN14450 of EN1143-1 normering zijn ingedeeld in weerstandsklasses. In het geval van EN14450 zijn dat Security Level 1 of 2 en voor EN1143-1 zijn dat de weerstandsklasses Grade 0, Grade 1, Grade 2 tot en met Grade V of hoger. Door verzekeraars wordt aan de verschillende weerstandsklassen een bedrag aan contante waarde gekoppeld als indicatie voor de dekking, ook wel de indicatie waardeberging genoemd.

Verzekeraars koppelen aan de verschillende weerstandsklassen een bedrag aan contante waarde of kostbaarheden. Deze indicatie waardeberging geeft aan hoeveel contant geld of kostbaarheden de verzekeraar dekt wanneer dit in de kluis ligt opgeborgen. Wij raden u aan om altijd contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij als u specifieke kostbaarheden met hoge waarde of veel contant geld wilt opbergen in een kluis.

Kwaliteit staat bij Deko voorop!

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV
werkt onder andere met de volgende merken:

Wilt u dat één van onze beveiligingsadviseurs bij u langskomt, om een vrijblijvend en op maat gemaakt beveiligingsadvies
en een offerte voor kluizen voor u te maken?