Deko kroon
Zoeken

Beveiligingsverlichting

Een inbreker werkt het liefst in de duisternis. Zeker wanneer er sociale controle aanwezig is. Beveiligingsverlichting verhoogt de pakkans in dit soort gevallen.
De beveiligingsverlichting rondom de woning of bedrijfspand wordt geactiveerd middels een bewegingssensor of een schemerschakelaar. Met een schemerschakelaar zal de verlichting de hele nacht branden.

Een andere effectieve manier is het koppelen van de verlichting met het inbraakdetectiesysteem. De verlichting wordt aan geschakeld wanneer het inbraakdetectiesysteem een melding geeft.

Beveiligingsverlichting

Wanneer er echter geen (goede) sociale controle is dan is het permanent verlichting van het buitenterrein juist een voordeel van de inbreker. Deze kan met goede werkverlichting het raam of de deur forceren en hij hoeft zich geen zorgen te maken dat buren of voorbijgangers hem verstoren.

Voor beveiligingsverlichting is het raadzaam om een slagvaste behuizing toe te passen zodat de verlichting niet eenvoudig kan worden gesaboteerd. De projectie is ook van belang voor beveiligingsverlichting. Deze mag voor een effectieve werking geen schaduwplaatsen vormen.

Kwaliteit staat bij Deko voorop!

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV
werkt onder andere met de volgende merken:

Wilt u dat één van onze beveiligingsadviseurs bij u langskomt, om een vrijblijvend en op maat gemaakt beveiligingsadvies
en een offerte voor noodverlichting voor u te maken?