Deko kroon
Zoeken

Video intercom

Een video intercom heeft naast de opties van een gewone intercom zoals het openen van een deur op afstand en het te woord staan van personen ook de mogelijkheid om te zien wie er voor de deur staat.

Bij een koppeling met het camerasysteem kan het systeem ook worden uitgebreid met extra camera’s. U weet dus altijd voor wie u de deur opendoet

De audio intercom kan worden geleverd in een 2-draads techniek (al dan niet met een aparte coax aansluiting voor de camerastream) en IP techniek. Met IP techniek door kunt u flexibel een intercom oplossing realiseren dat communiceert over uw bestaande IP netwerk. 

Hierbij kan het systeem bijvoorbeeld ook worden gekoppeld met de telefooncentrale van een bedrijf zodat de intercom buitenpost via VOIP communiceert met de telefoontoestellen.

Zijn er meerdere binnenposten benodigd of wilt u juist een buitenpost met meerdere drukkers voor bijvoorbeeld een appartementencomplex? Wilt u de toegangscontrole geïntegreerd hebben met het intercom systeem? Er zijn zeer veel mogelijkheden, maar daarvoor dient het juiste systeem te worden gekozen.

Wilt u meer weten over deze mogelijkheden van een video deurintercom neem dan contact met ons op.
Wij informeren u graag.

Kwaliteit staat bij Deko voorop!

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV
werkt onder andere met de volgende merken:

Wilt u dat één van onze beveiligingsadviseurs bij u langskomt, om een vrijblijvend en op maat gemaakt beveiligingsadvies
en een offerte voor u te maken?