Deko kroon
Zoeken

Ip Techniek

Tegenwoordig wordt ook met de intercom veel gebruik gemaakt van IP techniek. 

Deze techniek is zeer flexibel. Het systeem kan vaak eenvoudig worden uitgebreid met meerdere binnenposten en buitenposten en omdat een IP signaal vaak makkelijk kan worden gerealiseerd kan de binnenpost of buitenpost op iedere gewenste plaats nabij de internet aansluiting worden gerealiseerd.

Beveiliging speelt een grote rol bij de IP techniek. Voor de stabiliteit van het systeem kan vaak een aanvullende internet beveiliging worden geïnstalleerd op de hardware zodat de communicatie veilig blijft. 

draka UTP kabel

Met de IP techniek is het ook vaak eenvoudig te realiseren dat de gebruiker ook een signaal ontvangt op zijn smartphone of tablet. Wanneer een persoon bij de buitenpost aanbelt zal de post de verbinding opzetten met de software op de smartphone, waarna de smartphone als binnenpost kan worden gebruikt.

Bij het gebruik van de smartphone dient wel goed rekening te worden gehouden met de specificaties van het systeem. Sommige systemen werken alleen goed in de LAN omgeving (binnen het gebouw), terwijl andere systemen zowel binnen als buiten het gebouw een communicatie kunnen opzetten zolang de smartphone verbonden is met een goed netwerk.

Kwaliteit staat bij Deko voorop!

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV
werkt onder andere met de volgende merken:

Ip Techniek

Kwaliteit staat bij Deko voorop!

Deko Alarm & Beveiligingstechniek BV
werkt onder andere met de volgende merken:

Wilt u dat één van onze beveiligingsadviseurs bij u langskomt, om een vrijblijvend en op maat gemaakt beveiligingsadvies
en een offerte voor u te maken?